EUPV MISLATA DENUNCIA LA TALA IL·LEGAL D’ARBRES AMB MÉS DE VINT ANYS D’ANTIGUITAT EN EL PARC DE L’ALMACIL

EUPV posarà els fets en coneixement de la fiscalia per possible delicte ecològic

Imatge

Salvador García (EUPV): “El Departament d’Urbanisme i els seus responsables eren coneixedors d’una clàusula en la Llicència d’Obres concedida a l’empresa que realitza la canalització de l’aigua potable per a València ciutat, en la qual es preveia una fiança econòmica per a reposició de l’arbrat.”

Els tècnics municipals es van saltar el tràmit –que és preceptiu- d’informar a la Comissió de l’Arbrat de la concessió d’aquesta Llicència d’Obres, atès que en la mateixa es contempla la possibilitat del desplaçament d’algunes espècies arbòries de més de vint anys d’antiguitat que hi ha en la zona. En la citada Comissió estan representats els Grups Polítics del Consistori i a més tècnics en jardineria externs i de l’empresa pública Nemasa.

La pròpia empresa *Nemasa, que és l’encarregada de la poda i manteniment de parcs i jardins, era *desconocedora de la decisió del Departament d’Urbanisme, i quan es van assabentar de la tala indiscriminada d’arbres es van personar immediatament en la zona i van estendre acta escrita i fotogràfica del possible delicte ecològic comes, del que des d’EUPV fem responsables directes als tècnics municipals i a la regidora ponent de Medi ambient.

Després de la denúncia telefònica del regidor d’EUPV la Policia Local també es va personar en la zona i es va procedir a la paralització de les obres. Després de més d’una setmana parades les obres continuem sense que ningú, ni l’empresa, ni els tècnics, ni l’Equip de Govern del PSOE, donen cap explicació del succeït.

Per açò, i per a esclarir la situació, és pel que el Grup Municipal d’EUPV ha demanat per Registre d’Entrada la reunió urgent i extraordinària de la Comissió de l’Arbrat, i que a la mateixa assistisquen, per a donar explicacions, els responsables d’Urbanisme, el Gerent de Nemasa i els tècnics especialistes en jardineria i arbrat.

Mislata, 15 Abril 2014

Més informació:

Salvador García de la Mota
Regidor d’EUPV Mislata
647 47 99 50 – 96 399 11 38

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari