EUPV DE MISLATA: L’ASSEMBLEA OBERTA APROVA PER UNANIMITAT L’ELECCIÓ DE CAPÇALERA DE CANDIDATURA ELECTORAL

eupventesa | 19 Febrer, 2011 12:14
Candidat n1 y nº 2 d’EUPV de Mislata

Recentment s’ha celebrat a la seu d’EUPV Mislata, l’Assemblea d’elecció de la capçalera de la candidatura electoral per a les Eleccions Locals del proper 22 de maig. Després de guardar un minut de silenci pel recent traspàs del company i camarada d’EUPV Mislata, Cesáreo Játiva Tarancón, començà l’Assemblea per a tractar l’únic punt de l’Ordre del Dia, consistent en la ratificació de la proposta unànime del Consell Polític Local de la capçalera de la candidatura electoral per a les properes Eleccions Locals.

Pere Bessó, com a Coordinador Local defensà davant l’Assemblea la proposta, que fou votada per unanimitat. Com ja és tradició en aquest col·lectiu, l’assemblea de Mislata és constituí en Assemblea Oberta, en consonància amb les propostes de participació de la Refundación de IU i de la  Convocatòria Ciutadana del País Valencià. L’Assemblea es ratificà, una vegada més, en el caràcter participatiu de totes i tots els assistents adscrits, simpatitzants i electors d’EUPV.

Així doncs, la capçalera paritària de la candidatura d’EUPV a Mislata ha quedat conformada com a nº 1 per company Salvador García de la Mota que repeteix amb un treball polític elogiat per tothom. La experiència política del company es d’una trajectòria dilatada, des de la Fundació d’Esquerra Unida PV (EUPV) en que s’integrà provinent del PASOC, del que fou Secretari General del País Valencià. Ha format part dels diversos nivells de Direcció. Durant anys ha estat d’assessor d’EUPV a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, la qual cosa li ha permés tindre un coneixement pregon del municipalisme valencià. Actualment forma part del Consell Local de Mislata i és membre del Consell Nacional d’EUPV.

I el nº 2 corresponent estatutàriament a la paritat, per a la companya Carmen Sepúlveda Gutiérrez, ben coneguda per la seua tasca com a presidenta de l’Associació Feminista Les Tisores, companya del Consell Local i responsable de la Dona en el Consell Comarcal de, l’Horta Sud, Membre del Consell Nacional i candidata en el lloc nº 15 en les llistes autonòmiques. En el seu aspecte professional Carmen Sepúlveda és Psicòloga i treballa en l’IES “Veles i Vents” de Gandia.

En acabant de la proclamació prengué la paraula Carmen Sepúlveda i, després d’agrair a l’Assemblea la seua confiança, animà a la participació de tot el món –especialment de les dones del col·lectiu- en la campanya electoral així com en la confecció del nostre Programa Electoral, tot i assegurant que el nostre venia marcat per la transversalitat i feminització.

Salvador García de la Mota, candidat a l’Alcaldia de Mislata per EUPV, donà les gràcies a l’Assemblea per la unanimitat aconseguida en la votació i explicà breument el treball del Grup Municipal d’aquest quatre anys i agraí també la col·laboració en el treball del Grup de totes les companyes i companys que assíduament col·laboren amb el mateix. L’acte acabà, com és costum amb un sopar de germanor.

viernes, 25 de febrero de 2011

Afiliades/ats a la seu d’EUPV Mislata

Anuncis

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s