DOCUMENTA DE L’ACTE DE GASPAR LLAMAZARES I MARGA SANZ A MISLATA (I).

 

Marga Sanz definí la presència de Gaspar Llamazares a Mislata com un luxe. Un mim entre companys, de vertadera càrrega de profunditat venint de qui venia. Molt enrere han quedat posicions de batalla ideològica i política al si d’IU (i EUPV). I ben bé que ens n’alegrem. Llamazares, Marga Sanz, Cayo Lara… són exponents de la substanciació d’una IU i EUPV unides i necessàries per als temps de crisi.

MR ofereix a la seua membresia divers material fotogràfic que dóna una lleu idea de l’acte públic que superà amb escreix la xifra de tres-cents assistents. Tota una festa, si considerem que el dia anterior s’havia suspés tota mena d’actes de campanya en senyal de condol i solidaritat amb la catàstrofe sísmica de Lorca, la qual cosa ens impedí de publicitar com calia al llarg de les vespres.

Respecte de les diverses intervencions MR creu que no cal reproduir allò que els mitjans de comunicació destaquen en tots i cadascun dels actes de Llamazares i Marga Sanz i, pel que fa a Salvador García de la Mota, el nostre candidat a Mislata, en una altra MR tindreu la base programàtica coneguda ja com a Decàleg d’Intervenció Municipal.

Sí que anem a remarcar, però, el fet que a meitat del discurs polític de Gaspar Llamazares s’esdevingué l’avinentesa del pas de la mani convocada per laCoordinadora d’Associacions de Veïns (i Veïnes) per l’Avinguda de Gregori Gea a l’altura de l’escenari. I cal recordar que en aqueix moment Gaspar Llamazares parlava de la defensa de l’Estat de Benestar i d’un dels seus pilars, la sanitat. Sanitat pública i de qualitat, un dret universal i igualitari per a tots i totes aquells que viuen i treballen en l’Estat Espanyol i al País Valencià. Gaspar Llamazares centrà la posició d’IU i EUPV en referència a l’ex Hospital Militar i recordà la seua interpel·lació en el Congrés dels Diputats (i Diputades), mercé al requeriment d’EUPV Mislata. La resposta dels manifestants fou aclaparadora, ja que coneixen de debò quina ha estat de sempre la posició d’EUPV Mislata en defensa de l’ex Hospital Militar com un vertader hospital públic i de gestió pública…

La nostra membresia trobarà una mínima part del material que a poc a poc anirem oferint amb bona cosa d’orgull. I no ens n’estem d’agrair la col·laboració de militància i amistances que ens l’han lliurat: Lourdes Crespo, Vanessa Sales, Manolo Gómez, Pau Ramírez, José M. Roca, Paloma López, Ángela Muñoz, Gabriel Mon Se i EUPV Mislata…

(NOTA D’MR)                            

Anuncis

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s