SILENCIS I RESSÒ ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ DE LA NOSTRA PRIMERA NOTA DE PREMSA DESPRÉS DE LES ELECCIONS LOCALS A MISLATA

Han passat ja les Eleccions Locals i Autonòmiques i, malgrat tota mena d’entrebancs –entre ells, el vot útil pe a fer fora el PP de l’alcaldia; la lluita pel tercer espai que, ara com ara, ha perdut Compromís…- EUPV de Mislata continua sent la tercera força municipal. Però això no evita l’apagada informativa que patim en alguns mitjans de comunicació, no en tots. Alguns diaris escrits coneixen ben bé el seu poder mediàtic i ho empren… per a silenciar-nos, tot i que hi haja notes de premsa i propostes programàtiques. Com que queden quatre anys per a les properes Eleccions Locals, convindrà anar denunciant aquesta mena de ‘vot útil mediàtic’. Això no obstant, saludem que hi ha mitjans digitals que, si més no, reprodueixen o sintetitzen les referències al nostre treball polític.

És obligat, una vegada més, remarcar la professionalitat –val a dir no seguidisme de cap força política- de Hortanoticias.com, Mislatanews.com i elperiodic.com… Una matisació: tots els mitjans de comunicació tenen un Consell Assessor o d’Administració per damunt de Director/a i Consell de Redacció. AR no és il·lusa i sap amb escreix que la ideologia i els sistemes de valors manen. Absolutament tots, però alguns mitjans són tan descarats que obliden, fins i tot, el repartiment desigual d’espais i s’acontenten amb fer la vista cega.

Som massa anys per a nosaltres de queixar-nos d’allò evident. Alguna cosa s’haurà de fer al respecte des d’EUPV i, en tot cas, des de EUPV Mislata. No tenim cap vareta màgica, però no errem l’anàlisi. Doncs, tenim temps per tractar d’incidir en aquest tema absolutament negatiu per al treball, si més no, institucional del nostre regidor Salvador García de la Mota. No ho oblidem: la posició inequívoca d’esquerres de Salvador García de la Mota serà tractada bé com a un mer apèndix del PSOE, bé com una posició radical d’esquerres, tot menys dilucidar i analitzar si qualsevol posició en temes candents és, en la línia d’Esquerra Unida, una posició amb criteri, solvència, possible i d’esquerres. Estarem vigilants perquè sabem que això va a ocórrer. Temps al temps. 

Ara com ara, AR, per un costat, reprodueix més avall les tres notes aparegudes als mitjans digitals esmentats i, per altre, el correu que ens ha lliurat un lector assidu de la nostra membresia, que ens fa el recordatori del lloguer distint per a les places especials.

 

Anuncis

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s