LA FISCALIA ADMET A TRÀMIT LA DENÚNCIA D’EU A L’ALCALDE DE MISLATA PER AUTORITZAR ELS “BOUS Al CARRER”

Després de la denúncia presentada el passat dia 5 d’agost, EUPV Mislata ha rebut una notificació de la Fiscalia Provincial de València en la qual es comunica que “s’ha incoat les Diligències de Investigació Penal a dalt referenciades i designat Fiscal Instructor perquè conega de les mateixes”.

En la denúncia es comunicava a la Fiscalia nombroses irregularitats en l’expedient d’autorització dels festejos taurins de Mislata i se sol·licitava la seua investigació per si foren constitutius de delicte. Igualment es demanava aclariment per si l’alcalde del PSOE, Carlos Fernández Bielsa, haguera comès delicte de prevaricació en autoritzar la instal·lació del recinte taurí i la celebració dels festejos sabent que no es complien tots els requisits legals per a açò.

Fonts de EUPV afirmen que “ara només cal ser prudents i esperar la resolució de la Fiscalia i que les irregularitats comeses queden suficientment acreditades davant la justícia ja que l’escrit rebut diu que “es posa en relleu fets que podrien ser constitutius de delicte””.

Mislata, 28 Agost 2014

LA FISCALÍA ADMITE A TRÁMITE LA DENUNCIA DE EU AL ALCALDE DE MISLATA POR AUTORIZAR LOS “BOUS AL CARRER”

Tras la denuncia presentada el pasado día 5 de agosto, EUPV Mislata ha recibido una notificación de la Fiscalía Provincial de Valencia en la que se comunica que “se ha incoado las Diligencias de Investigación Penal arriba referenciadas y designado Fiscal Instructor para que conozca de las mismas”.

En la denuncia se comunicaba a la Fiscalía numerosas irregularidades en el expediente de autorización de los festejos taurinos de Mislata y se solicitaba su investigación por si fueran constitutivos de delito. Igualmente se pedía aclaración por si el alcalde del PSOE, Carlos Fernández Bielsa, hubiera cometido delito de prevaricación al autorizar la instalación del recinto taurino y la celebración de los festejos sabiendo que no se cumplían todos los requisitos legales para ello.

Fuentes de EUPV afirman que “ahora sólo cabe ser prudentes y esperar la resolución de la Fiscalía y que las irregularidades cometidas queden suficientemente acreditadas ante la justicia ya que el escrito recibido dice que “se pone de relieve hechos que podrían ser constitutivos de delito””.

Mislata, 28 Agosto 2014

Más información: Salvador García de la Mota: Concejal EUPV Mislata: 647 47 99 50 – 96 399 11 38

Anuncis

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s