EU MISLATA RECLAMA A LA GENERALITAT INVERSIONS PER A ORDENAR ELS ACCESSOS A MISLATA I VALÈNCIA

 “La Generalitat ha d’actuar perquè valència ordene els seus accessos comptant amb els interessos de les poblacions de l’àrea metropolitana.” Foment proposa millorar l’accés a l’Av. del Cid per Tres Forques.


El municipi de Mislata porta molts anys demanant una solució al tràfic rodat d’entrada i eixida a la ciutat, esperant una Ronda Nord de Circumval·lació de la qual, de moment, es desconeixen els terminis de la seua execució i un Pla que solucione la connexió per als vianants amb Quart de Poblet i Xirivella.


El regidor d’EUPV, Salvador García, manifesta que “en l’Ajuntament de Mislata tant el Departament d’Urbanisme com els Grups de l’oposició desconeixen les al·legacions que, suposadament i segons els mitjans de comunicació, han presentat Mislata i Xirivella al PGOU de València, en concret a l’accés per l’Avinguda del Cid i la solució d’ampliació de Tres Forques.”

“Pel que sabem, la modificació del PGOU de València perfila la construcció de nous habitatges (entorn de 18.000) en els límits de l’antic llit del Túria (Campanar), per on passaria la Ronda Nord, i suposaria una nova saturació de tràfic per a Mislata, amb el que l’alleujament que estava previst fa anys per a aquesta zona amb aquesta Ronda, ja no seria tal. Però el que no diu València és que la construcció d’aquests habitatges que, al seu torn, forçaria la construcció d’aquesta Ronda Nord en terrenys de Mislata, va relacionada també amb la construcció del nou Mestalla i la necessitat de disposar de nous accessos a aquesta instal·lació esportiva que si bé esplaiarien el centre de València, incrementaria el tràfic en aqueixa Ronda.”


“D’aquesta manera, Mislata perd els terrenys en els quals se situarà la Ronda Nord i no se solucionaran els problemes de circulació de la població. Per açò, i per a ser positius, cal conjugar els interessos de València i els de Mislata i Xirivella; dialogar i aconseguir que les inversions beneficien als tres municipis. Però lamentablement sembla que açò és molt demanar a els qui únicament els interessa resoldre els seus problemes sense veure el perjudici que causen als seus propis veïns, igual que succeeix amb el transport metropolità.”

Mislata, 8 Gener 2015

Quant a mislataroja

Informatiu digital independent i d'esquerres de Mislata
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari